دریافت نماد الکترونیکی

دریافت نماد الکترونیکی

ای نماد چیست؟

 

ای نماد به طور ساده و خلاصه یک مجوز برای فروشگاه اینترنتی است. در واقع هر فروشگاه اینترنتی که این مجوز را کسب کرده باشد به فروشگاهی قانونی تبدیل می‌شود. ای نماد، یا همان نماد اعتماد الکترونیکی، یک اعتبار برای فروشگاه اینترنتی است و به واسطه‌ی آن کاربر با خیالی آسوده‌تر اقدام به خرید از فروشگاه می‌کند چرا که می‌داند این فروشگاهِ اینترنتی قانونی بوده و از نماد اعتماد الکترونیکی برخوردار است.

ای نماد از سوی “مرکز توسعه‌ی تجارت الکترونیکی”، که خود جزئی از وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران است، صادر می‌گردد و یک سال اعتبار دارد.

 

چند نکته

پیش از آن که به نحوه‌ی دریافت ای نماد بپردازیم، بهتر است چند نکته ذکر شوند:

 

۱- نخست آن که صرفاً وب‌سایت‌هایی که در آن‌ها عملیات خرید و فروش صورت می‌گیرد بایستی نماد دریافت کنند. بنابراین وب‌سایت‌هایی که درآمد تبلیغاتی دارند و به طور کلی هیچ‌گونه خرید و فروشی در آن‌ها صورت نمی‌گیرد نیازی به ای نماد ندارند.

۲- ای نماد در وب‌سایت‌های دارای آن نه تنها باید قابل مشاهده باشد بلکه حتماً باید قابل کلیک‌کردن نیز باشد. در غیر این صورت، وب‌سایت مورد نظر متخلف محسوب شده و می‌تواند مورد پیگرد قانونی قرار گیرد.

پیشنهاد میکنیم این مقاله رو از دست ندهید:

قدم‌به‌قدم با شما تا راه‌اندازی یک وب سایت و رسیدن به درآمد میلیونی از اینترنت

۳- هر وب‌سایت پس از یک سال بایستی برای تمدید آن اقدام نماید.

۴- در ای نماد، باید نام صاحب‌امتیاز فروشگاه اینترنتی، آدرس ایمیل، شماره تماس و همچنین آدرس پستی وجود داشته باشند. بدیهی است که وجود چنین مواردی در یک وب‌ سایت فروشگاهی موجب می‌شوند که کاربر اعتماد بیش‌تری به وب‌سایت داشته باشد و، همان‌گونه که در بالا نیز اشاره شد، با خیالی آسوده‌تر اقدام به خرید نماید.

کدام فروشگاه ها یا شرکت ها باید اینماد ( نماد اعتماد الکترونیکی) دریافت کنند؟

از اینماد ( نماد اعتماد الکترونیکی) بیشتر در سایت های B2C که قصد فروش محصول یا خدماتی را به مشتریان به صورت پرداخت آنلاین دارند. به عبارتی دیگر هر فروشگاه یا شرکتی که محصولات خود را به صورت آنلاین به فروش می رساند و برای پرداخت وجه به یک درگاه بانکی متصل می گردد، حتما باید اینماد داشته باشد.

آیا برای دریافت اینماد حتما باید شرکت یا مکان ثابت داشت؟

همانطور که گفتیم، این جواز برای فروشگاه هایی که خدمات و محصولات خود را به صورت اینترنتی به فروش می رسانند، استفاده می شود. لازمه گرفتن آن، داشتن جواز فروشگاه یا ثبت شرکت است که ثابت کند شما یک مکان حقیقی برای فعالیت خود دارید.

چه اطلاعاتی اینماد از شما می خواهد؟

در مرحله اول بستگی به این دارد که شما شخص حقیقی می باشید یا حقوقی. اگر شخص حقیقی می باشید، فقط باید اطلاعات اولیه خود مانند نام و نام خانوادگی، شماره شناسنامه و غیره را وارد نمایید. ولی اگر به عنوان شخص حقوقی ثبت نام می کنید( توصیه می شود بیشتر به این حالت ثبت نام کنید) علاوه بر اطلاعات اولیه شرکت یا سازمان خود، باید اساسنامه، اعضای هئیت مدیره و غیره را نیز ارسال نمایید.

در مرحله دوم باید اطلاعات مربوط به وب سایت مانند نام دامنه، نام کسب وکار اینترنتی، وضعیت ملک، آدرس پست الکترونیکی و غیره را وارد کنید. همچنین در تمامی این مراحلی مدارکی را که مورد نیاز است باید با فرمت خاصی که بیان کرده است، بارگذاری نمایید.

البته تمامی موارد کاملا در سایت خود اینماد ( نماد اعتماد الکترونیکی) می توانید کاملا مطالعه نمایید.

چند نوع اینماد وجود دارد؟

دو نوع تک ستاره و دو ستاره وجود دارد. حالت تک ستاره که بیشتر شرکت ها و فروشگاه ها دریافت می کنند و بعد از بررسی مدارک ارسالی به آن ها داده می شود.

حالت دو ستاره، اگر گواهی نامه SSL در کلیه صفحات نصب شده باشد، داده می شود.

مزیت های داشتن اینماد ( نماد اعتماد الکترونیکی) چیست؟

•افزایش اعتماد کاربران و خرید محصولات و خدمات شما

•دریافت درگاه بانکی

•معتبر شدن وب سایت

•افزایش میزان امنیت خرید

•امکان بستن قرارداد با شرکت های دیگر برای همکاری

•محفوظ ماندن حریم شخصی کاربران

•گارانتی محصولات و برگشتن پذیر بودن پول